személyre szabott életirodalom
HittHon

Miért HittHon?

Többet mond minden szónál. Elcsépelten hangzik, de mégis.

Számomra most a legnagyobb kapaszkodóm a hitem. Nincs sok pénzem, nincs jól menő vállalkozásom, még másfél évig esélyem sem az állami támogatásra, amivel kapcsolatban szkeptikus vagyok. Egy valami van, HITem. Ez egy egyik fontos pontja a címnek.
A második az ITTHON. És azért nem otthon, mert mi már itt vagyunk. Itt élünk három éve, szeretetben, stabilitásban, Az építkezés a saját telkünkön lesz, ameddig tart, addig és élhetünk az eddigi burkunkban, és nincs mit vesztenünk. Ez a biztonság az, amit én elvárok egy otthontól, és boldog vagyok, hogy ezt semmiképp nem kell feladnom.
A sors fintora, hogy ez a két szó a H betűtől válik a mi blogunk címévé. H, mint Hungary, és igen, nekünk ez fontos, mert itt vagyunk itthon. Szép a világ, erre is arra is, de mi nem szeretnénk elmenni. Szeretnénk itt maradni a Pilisben, közel a szüleinkhez, szeretteinkhez, gyökereinkhez. Magyar nyelven szeretek írni, akkor is, hanem lesz olyan olvasottsága ennek a blognak soha, mint bármely angol nyelvű blognak. Ez a nyelv egy csoda, lelke van, amit már jól ismerek, és amire minden hangulatomban számíthatok mióta élek.
Szóval Május elsején elkezd fizikailag is testet ölteni a HIT-HONA. Itthon, a Földön, Európában, Magyarországon, Pilisben, és a CSALÁDUNK egységében.

2016. 07. 06. -

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.