személyre szabott életirodalom
Egyéb

Ötödik Stáció- Társak

Bennem a legnagyobb stresszt mindig a konfliktusoktól való félelem okozza. Gergővel, Anyukámmal, Nagyival, és valójában bárkivel, mert olyan jó lenne az ideában élni. De nem ott élünk.

Mostanra kezd bennem összeállni, az idei ünnep arculata, és kezdem látni, hogy hol kikre számítok a terveimben. Nálam évről évre segíti az események harmóniáját, ha minél nagyobb tisztánlátást tudok adni a számomra fontos embereknek, úgy, hogy elmondom, nekik, miben számítok rájuk, és megteremtem a lehetőséget, hogy ők is elmondják, miben számítanak rám. Ilyenkor még könnyebb változtatni is akár, mint egy perccel az ünnepi vacsora előtt.

Ne gondoljatok hatalmas lelki beszélgetésekre, de én például elmondom egyik este Gergőnek, hogy milyen sütiket tervezek, és megbeszéljük mik az ő gondolatai ehhez. Mindig van olyan aktuális kedvence, amit előrébb veszek a listán, mert látom, hogy az neki fontos, és ő is apránként elkezdi pipálgatni a Keep listát, amit folyamatosan írok neki, kisebb nagyobb feladatokkal. Ajándékok egyeztetése, 24-ei stratégia ötletek, amik angyalok nélkül, már most tuti, hogy nem állhat össze, de meglesz, érzem. Ilyenkor mission inpossible helyzetben vagyunk minden évben, a jurta egyterűsége miatt. Bár most a fő ajándék az udvaron lesz, mégsem sokkal könnyebb a helyzet 😀

Na de egy szó, mint száz, csapattá kell váljak sok sok segítővel, akik nélkül nem tudnám teljesíteni a tervemet, és itt az ideje, hogy sorra vegyem őket, és közös terveket teremtsünk.

Mik a számodra legfontosabb karácsonyi projekt?

  • Kik lesznek ebben a pertnereid
  • Számukra mi a legfontosabb elem
  • Beszélgessetek, ötleteljetek, a forralt bor pedig jó hangulat teremtő lehet ezek mellé. Nálam is hűvös halomban készülnek a jegyzetek, listák, akciótervek, A, B, C, és D ötletek. Élvezem 🙂
2017. 12. 08. -

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.