személyre szabott életirodalom
Egyéb

Piliscsabán jó!- Csomagolásmentes bolt

Négy éve élünk itt, jóban-rosszban, fagyban-rozsban, de még mindig elmerengek néha, hogy otthonra találtunk-e itt. Ma egy kicsit biztosabb lettem benne. Barátok, szokások, találkozások, változások, búcsúzások. Sok bolt zárt be mióta mi itt vagyunk, és ezt mindig nagy veszteségnek éltem meg a közösség szempontjait szemlélve. A kritikus gondolatokkal fukarul bánok, de most, mikor öröm ér, közhírré szeretném tenni, hogy mindenki tudja, megismerje, és élvezze!

PILISCSABÁN CSOMAGOLÁS MENTES BOLT NYÍLT!

Már ez az értékmeghatározó elnevezés is elég lenne ahhoz, hogy a nyitás másnapján időt szánjak
a megismerésére, de a képek, amik kísérték már az előkészületek óta, csak fokozták a kíváncsiságomat.
Április idén minden eddigi pimaszságát meghazudtolva járatja velünk a bolondját. A nyitás napján karácsonyi hóesés lepte el a pilisi völgyeket. A bolt mégis megnyílt, és színes, értékes, szeretettelei portékáival várja az arra járókat.
Alig várom, hogy a bevásárlás után ne keljen a fiók dobozaiba öntögetnem a magokat, hanem csak az újratöltött tárolókat kelljen a helyükre tenni. A kenyeret nem kell kicsomagolnom védő gázos zacskójából, csak be kell tennem a kenyértartóba. Zöldségek, gabonák, tejtermék, mosószert. Ami egy háztartásban elfogyhat, és az ebben a boltban megtalálható.

Akinek pedig még ez sem elég, az hangulatos, gyerekbarát asztaloknál meg is pihenhet, ihat egy kávét, ehet egy sütit, és még a bevásárló listát is csinosíthatja.

Világos színek, gondosan tervezett belső tér és hangulat igazi békét ad a betérőnek. A kézzel festett bútorok pedig otthonos melegséget árasztanak. A lelkiismeretünket pedig minden vásárlásánál nyugtathatja az a tudat, hogy ma is tettünk valamit a Földért.

Gratulálok a megálmodónak és kivitelezőnek! Sok örömöt és sikert kívánok Neki, és magunknak az új bolt által. Értékeljük, hogy ez az országos szinten kuriózum bolt, megtalálja helyét ebben a városban!

2017. 04. 20. -

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.