személyre szabott életirodalom
Egyéb

Utazás

Lassan vége a nyárnak, és valójában még nagyon is élvezem, és semmivel nem érzem most másnak a nyárságát, mint egy hónappal ezelőtt, mégis időszerű beszámolnom a nyár egyik legemlékezetesebb kalandjáról.

Mikor május végén befejeződött a dráma kurzus, kitört a nyári szünet, és elmúlt a zárófelolvasás adta győzelmi mámor, úgy érzetem újra tollat kellene ragadnom. Majd rájöttem, hogy valójában írok én azóta is megállás nélkül, csak bárkit megkérni, hogy olvassa el az írásomat, és objektíven véleményezze, anélkül hogy fizetek neki ezért, túl nagy feladat számomra. Így, azonban akár egy üres fiókba is dobálhatnám a papírokat, és nem fognak a továbbiakban hatni sem az én életemre, sem pedig azokéra, akik esetleg önszántukból is elolvasnák. Pedig az írás egyik fontos tulajdonsága, hogy tartós, időt álló. Ami pedig a jó írást illeti, minden újraolvasásnál képes valami mást adni, mint előtte. Én pedig évek óta arról álmodom, hogy jókat írok, és írok, és írok, ésírok, sírok…

Szóval én jó írok akarok lenni!

Ezek, és ehhez hasonló gondolatok szőtték át a napi rutin gondolatfonalait, amikor egy netes böngészésem alkalmával egy ismeretlen ismerősöm megosztásán megakadt a szemem.

Gps-map“Az őszi Könyvhéten akár már ott is lehetsz!”

 

Elhittem.

Csont nélkül.

Nem leszek ott.

DE

Így is jól jártam azzal, hogy elhittem, mert egy csodálatos utazáson vehettem részt. Olyan feladatokat kaptam, amik hol a komfortzónámból  löktek ki, hol egészen új témákra terelték a gondolataimat, hol pedig az írás folyamatának különböző útjait próbálhattam ki.

oklevélAlkot

Minden egyes korlát más más hatást tett rám, és minden kritika és dicséret úgy tudott lecsapódni, hogy egy következő, önmagamat felülmúló írást küldhessek be házifeladatnak. A garantált reakció ígérete, és megtartása hihetetlen motivációként hatott, és egyetlen leckével sem késtem a 7 héten át tartó út  során. Ez tőlem nem megszokott. Az sem, hogy végigjárok egy tanfolyamot. Hát ezt végigjártam…..

Már csak a regényemet kell befejezni, úgy, hogy a garancia a visszajelzésre még nem lebeg hittel lelki szemeim előtt.

2016. 08. 24. -

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.